Bárányszőrme - otthoni kiegészítő, amelybe azonnal beleszeretsz

blog-1

A bolyhos és puha bárányszőrmék több száz éve megtalálhatóak az otthonokban. Nincs ez másként ma sem. A természetes anyagok és a könnyű karbantartás olyan tulajdonságok, amelyeket nem szabad figyelmen kívül hagyni. Hogyan egészítik ki az otthonodat?

Bárányszőrme minden belső térben 

A bárányszőrme egy belsőtéri kiegészítő, amely minden helyiségnek otthonosságot és luxust kölcsönöz. Tökéletesen megállják a helyüket a modern, rusztikus vagy skandináv stílusban berendezett otthonokban. Kellemesen és feltűnés nélkül finomítják az indusztriális stílus uralta helyiségeket is.A bárányszőrme azonban sokkal több, mint egy újabb szép, de haszontalan dizájnos kiegészítő.

Kellemes tapintásúak, allergiások számára is alkalmasak és kiváló hőszabályozó tulajdonságokkal rendelkeznek. Télen egy báránybőrből készült takaró melegen tart, miközben a kandalló mellett ülsz vagy könyvet olvasol a kedvenc fotelben. Nyáron kellemes kényelmet biztosít, felesleges izzadás nélkül.

Reggelente nincs is kellemesebb érzés. Mint mezítláb egy báránybőr szőnyegbe süllyeszteni lábainkat.A bárányprémek lehetőségei korántsem értek véget azzal, hogy belső térben használjuk őket. A teraszon lévő fapadok vagy a kemény székek pótolhatatlan részévé válnak. Csak meg kell védeni őket az időjárás viszontagságaitól - ne hagyd őket kint, ha esőre lehet számítani.  

blog-2

Az igazi az éttermekbe vagy kávézókba 

A bárányszőrme kiváló választás egy étterem vagy kávézó hangulatosabbá tételére. Könnyen karbantarthatók és könnyen tisztíthatók. Egész évben komfortot és hőkomfortot biztosítanak az ügyfeleknek. Emellett meleg hangulatot és otthonosságot kölcsönöznek a térnek.  

Termékek, amelyeket a háziállatok imádni fognak 

Ha van otthon házi kedvenced, ügyelj arra, hogy ne keveredjenek báránybőr háborúba. A természetes állatszag vonzza a kutyákat és a macskákat, és a szőrme által nyújtott kényelem gyorsan népszerűvé válik kedvenceid körében. Ezért minden bizonnyal értékelni fogod a bárányszőrméből készült ágyat. A fekvőhely nagyon esztétikus és elegáns megjelenésű.  

Mi a helyzet a környezetszennyezéssel és a karbantartással? 

Nagyon naív lenne azt hinni, hogy a báránybőr soha nem lesz piszkos. Az otthonban általánosan használt anyagokhoz képest azonban a bárányprém sokkal tovább marad tiszta. Ezt kiváló öntisztító képességének köszönheti. Természetes lanolin olajjal van kezelve, így nem fogja fel a szennyeződéseket és a port. Csak rázd meg egyszer, és úgy fog kinézni, mint az új. Erősebb szennyeződés esetén meleg vízzel könnyen tisztítható, vagy vegytisztítóba vihető.