Egy ló a boton

Kód: 1245
9 080 Ft
Raktáron
Várható kézbesítés:
2024.7.25

Részletes információ

Elégedettség
Elégedettség
10 000+ elégedett ügyfél
Ingyenes posta 42 000 Ft felett
Ingyenes posta
42 000 Ft feletti rendelés esetén
Természetbarát termékek
Természetbarát termékek
A termékek összhangban vannak a természettel.

Termék részletes leírása

Hozd el gyermekeidet több órányi mókával és örömmel gyönyörű bottal, amely valósághű hangokat ad ki! Ez a klasszikus játékló tökéletes társ azoknak a kisgyermekeknek, akik szeretik a kalandot és a játékot. Minőségi anyagokból készült, biztonságos és tartós, miközben ösztönzi az aktív játékot és a motoros készségek fejlesztését.

Tulajdonságok és előnyök

Minőségi anyagok: A lófej puha plüssből készült, mely kellemes tapintású, a tömör fa bot pedig hosszú élettartamot és stabilitást biztosít.

Részletes dizájn: A ló részletgazdag, beleértve a valósághű szemeket, sörényt és füleket, ami minden gyermek hitelességét és érdeklődését növeli.

Hangeffektusok: A lovon lévő gomb megnyomása valósághű hangokat ad, ami tovább fokozza az élményt és támogatja az interaktív játékot.

Biztonság: A felhasznált anyagok nem mérgezőek és biztonságosak a gyermekek számára, megfelelnek minden biztonsági előírásnak.

Ezzel a hangeffektusokkal ellátott boton lévő lóval gyermekei számtalan kalandot és szórakozást élhetnek át, miközben aktívan mozognak és fejlesztik képességeiket. Adja hozzá ezt az interaktív és klasszikus játékot gyermeke gyűjteményéhez, és nézze meg, ahogy fantáziája elszabadul.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Kiegészítők
Súly: 0.15 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: